vrijdag 15 juli 2016

SUMMER BUCKETLIST
Voor je het weet is de zomervakantie zo weer voorbij. Zo ook bij mij. Het gaat altijd zo snel! Vorig jaar moest ik écht heel erg inkomen in het uitrusten. Ik was het niet meer gewend om geen planning te hebben en mijn wekker niet meer te zetten. Aan het einde van de vakantie had ik pas een beetje het vakantieritme gevonden. Daar wil ik dit jaar een verandering in brengen. Vandaar deze summer bucketlist! Lees je mee?Picknicken| Ik houd echt van een goede picknick. Ik vind het heerlijk dat dit zo in de vrije natuur kan en je dan helemaal tot rust kan komen samen met vrienden! Iets wat zeker deze vakantie moet gebeuren.                                    
Kamer verven| Mijn kamer heeft een wijnrode kleur. Ik was twee jaar geleden helemaal gek op die kleur. Helaas maakt het mijn kamer wat donker. Ik wil dus super graag een gebroken witte kleur op mijn muur!

Naar een museum| Dit is voor mij al best lang geleden. Heel jammer, want ik houd gewoon van kunst. Het geeft mij echt inspiratie. Hoog tijd om weer eens een museum te bezoeken!

Zo veel mogelijk boeken lezen| Het hele jaar door moest ik voor mijn studie kinderboeken lezen. Ook heel leuk natuurlijk! Maar ik heb nu wel echt zin om mij even te verdiepen in een goed boek.                           

Het verleden herleven| Met een groep vrienden hadden wij het laatst over oude games die wij wel eens speelden (rollercoaster, super mario bros). Het plan is nu om binnenkort eens het verleden te herleven! Kan dus echt niet missen op mijn bucketlist!

Veel wandelen| Even helemaal tot rust komen: heerlijk!


Grenzen verleggen| Dit jaar ga ik op vakantie naar Spanje. Daar wil ik mij echt even een keer nergens zorgen over maken! Ik ben iemand die veel piekert. Deze keer wil ik alles op mij af laten komen en spontane acties ondernemen. Grenzen verleggen dus!Wat zijn jullie plannen voor de vakantie?


With Love,

Dineke
Follow my blog with Bloglovin

12 opmerkingen :

 1. Leuke bucketlist! Picknicken staat ook op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n summer bucket list! Hihi wat zou ik nog eens graag roller coaster of Tarzan op de computer willen spelen, super leuk was dat altijd. Picknicken staat ook nog op mijn lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, echt even genieten als een kind weer! Leuuk!

   Verwijderen
 3. Altijd handig zo een bucketlist als je even niet weet wat te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen hihi, veel plezier op vakantie in Spanje alvast! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie bucketlist heb je. Ik wil dit jaar graag de zon onder zien gaan Dat is natuurlijk niet echt iets bucketlist-achtigs maar dat wil ik graag doen deze vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen staan er op je zomer bucketlist! Ik moet veel werken deze zomer, maar ben van plan om heel veel leuke dingen te gaan doen op vrije dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Moet je ook zeker doen, geniet van elk moment! :)

   Verwijderen