zondag 17 juli 2016

NYC | SHINE IN A MINUTE NAGELLAK


Ik ben echt dol op nagellak! Vooral in de zomer vind ik het heerlijk om vrolijke, felle kleurtjes op mijn nagels te hebben. Dit maakt de outfit toch wat meer af. 
NYC verkoopt al wat jaren de Shine In A Minute nagellak. Zelf vind ik ze echt heerlijk en daarom wil ik ze ook graag met jullie delen! 


Laatst heb ik drie kleuren gekocht. Namelijk de Peacock, Jupiter Princess en Peach Popsicles. De Jupiter Princess is dan van de Metallic collection.
De nagellak blijft trouwens heel lang goed, wat super fijn is! Ik heb al wat meer kleuren en deze draag ik nog steeds met plezier. 

Peacock zou je als een intense blauwgroene kleur kunnen opschrijven. Ik schrok eerst best wel van de kleur, omdat hij zo fel is. Jupiter Princess gaat richting de goud en de Peach Popsicles oranje met een roze ondertoon (zó schattig!). Ik vind ze zo mooi staan! Voor de Peacock en Peach Popsicles heb je twee laagjes nodig om het goed af te dekken. De Jupiter Princess dekt met één laagje al heel goed! Denk erom om bij de Peacock wel een basic-laagje aan te brengen. Deze kleur geeft namelijk nogal af als je het er weer af wilt halen. 
Bij mij blijven de lakjes zonder topcoat zo'n drie dagen helemaal goed zitten!

De lakjes kun je kopen bij de vaste verkooppunten van NYC. Ze kosten €1,99 per stuk! 
Wat vind jij van deze kleuren?


With Love,

Dineke
Follow my blog with Bloglovin

6 opmerkingen :

 1. Wat een mooie kleuren! Ik vind vooral Jupiter Princess erg mooi. Daar zal ik eens opzoek naar gaan in de winkel haha:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind die middelste wel heel tof eigenlijk! Gaaf effect en mooi kleurtje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind die middelste wel heel tof eigenlijk! Gaaf effect en mooi kleurtje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind alle kleurtjes heel mooi! Ik heb nu oranje op m'n nagels, zo'n heerlijk zomers kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen