zondag 3 juli 2016

MOROCCAN ARGAN OIL | KRUIDVAT


Af en toe heb ik van die dagen dat mijn haar echt niet te temmen is. Ik heb best dik haar en door de lengte die ik nu heb kan het af en toe best wel eens omhoog springen. Daarnaast is mijn haar vaak pluizig, super irritant. Op dat soort dagen gooi ik het dan het liefste weer in een knot. Eigenlijk was het dus tijd om iets nieuws te proberen. Ik had al wat vriendinnen gehoord over Argan Oil en dat dit goed zou helpen. Tijd om dit dus eens te onderzoeken. Ik kocht de Moroccan Argan Oil van de Kruidvat. Benieuwd of dit mijn haar kan temmen? Ten eerste vind ik de verpakking lekker clean. Hij is niet te ingewikkeld en het is meteen duidelijk wat het is. Ik vind het overigens heel leuk dat ze paars voor de verpakking gebruikt hebben, omdat geel en paars tegenovergestelde kleuren van elkaar zijn. Hierdoor krijg je toch meteen een fun effect.

De Kruidvat schrijft over dit product: "Kruidvat Haarolie Moroccan Argan Oil is een verwennerij voor droog haar die het direct soepel, zacht en pluisvrij maakt, maar ook mooi laat glanzen. Deze haarolie is verrijkt met Marokkaanse arganolie, bekend om zijn intensief voedende en verzachtende eigenschappen." Dit klinkt dus al veelbelovend! 

Oké, ik had dus verwacht dat dit een sprayer zou zijn (als ik de verpakking beter had gelezen wist ik dat het niet zo was, haha). Dit is dus niet zo. Je doet één à twee kleine pompjes in je handen die je verdeelt. Hierna breng je het aan in de punten van het haar. 


Ik merk echt meteen dat de olie wat vettig is. Als het goed is moet dit dus helpen om mijn haar in toom te houden! Hij pompt trouwens ook echt heel makkelijk. De hoeveelheid die eruit komt is niet heel veel, maar wel genoeg. De Moroccan Argan Oil verdeelt ook heel makkelijk, merk ik, als ik het in mijn haar aanbreng. Mijn haar voelt daarna een stuk zachter aan. Ik kom er ook met de borstel een stuk sneller door, het voelt zelfs minder stug aan. Heel fijn dus! De slagen die ik in mijn haar heb -en anders dus hun eigen willetje gaan- vallen nu veel mooier. Hieronder het resultaat:Zoals je misschien wel ziet is de linker foto vóór het aanbrengen van de haarolie en de rechter foto ná het aanbrengen van de haarolie. En wat een verschil! Ik ben echt super tevreden met het resultaat. 
Ik heb de hele dag dus echt rondgelopen met heerlijk zacht haar. Helaas begon aan het einde van de middag mijn haar weer wat te springen. Hij houdt het dus misschien een dagdeel vol. In principe niet zo'n heel groot probleem, omdat je echt lang met deze haarspray kunt doen en een pompje meer niet zo veel uitmaakt. 

Dit zijn overigens de ingrediënten voor de liefhebber:


Ik ben dus echt super tevreden over deze haarolie! Hij maakt mijn haar echt zacht, pluisvrij en ik kan tenminste mijn haar in toom houden. Ik gebruik hem nu dagelijks en kan het echt niet meer missen in mijn ochtendroutine. 

De Moroccan Argan Oil kun je bij de Kruidvat kopen voor €2,49.

Herken je het probleem van ontembaar haar? Wat doe jij hier tegen?


With Love,

Dineke


Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen :

 1. Toen ik nog lang haar had gebruikte ik ook vaak argan olie, dat had ik echt nodig. Nu mijn haar wat korter is heb ik er eigenlijk niet meer zo'n last van. Ook heb ik geleerd op school dat als je conditioner gebruik en dit onder de douche in je haren doet en dan zegmaar nog met conditioner in de haren je haren uitkamt en dan uitspoelt dat je haren dan ook veel minder pluizen. Dit doe ik nu meestal, misschien kun je dat ook proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat een handige tip! Dat ga ik echt even proberen. Dankjewel! :)

   Verwijderen
 2. Dat van ontembaar haar herken ik heel zeker ;) Ik gebruik er altijd kokosolie voor. Werkt ook prima. Ben nu ook wel benieuwd geworden naar deze Argan Oil. Ga ik toch ook eens moeten uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen