maandag 25 juli 2016

MLBB | #4 & #5


Deze twee weken gingen iets anders dan normaal. Ik heb één week animatiewerk gedaan, heb een nieuwe baan en heb heerlijk uitgerust! Benieuwd hoe deze twee weken verliepen? 


Om te beginnen de maandag, twee weken geleden. Die avond was ik heerlijk home alone en kon ik mijn eigen eten klaar maken, zalig dus! Ik ben de laatste tijd helemaal van de recepten met kip. 's Avonds heb ik heerlijk in dit boek gelezen. Het is zo mooi! Ik geniet echt van elke zin. Later ga ik het boek nog een keer doorlezen en belangrijke dingen onderstrepen.

Op dinsdag had ik een sollicitatiegesprek bij de Blokker! Super spannend, maar ik ben aangenomen! Als ik terugkom uit Spanje van mijn vakantie mag ik meteen beginnen! Heel fijn! Het plan om volgend jaar op kamers te gaan wordt steeds realistischer....
Op woensdag schreef ik een artikel over het make-up travelsetje van Max & More. Verder heb ik mijn tas al wat gepakt. 

Op donderdag kwamen namelijk al mijn vriendinnen waarmee ik het animatiewerk ging doen! Eén vriendinnetje kwam al iets eerder (zonder dat de ander het wist), want wij moesten nog een cadeautje kopen! Als ik één ding heel leuk vind om te doen is het wel cadeautjes kopen. Naast het shoppen van cadeautjes vond ik ook deze accessoires voor in huis bij de Blokker! (#verliefd). 
Donderdagavond hebben we gezellig met z'n drietjes de film Mannenharten gekeken. Daarna vroeg op bed, want de dag erna zou de drukke week gaan beginnen!

Vrijdagochtend moest ik er zelf niet te laat uit, want ik moest nog wat spullen pakken. Ik heb zelf die animatieweek niet super veel foto's  kunnen maken. Het was zo druk! 
Die vrijdagmiddag hebben we meteen met de campingbaas ons programma doorgesproken. Wij mochten zelf weten wat voor een thema we gingen behandelen en welke activiteiten wij gingen uitvoeren. Wij zaten trouwens op de camping de Wolfskuylen in Gees! Een christelijke camping. Met één van de vriendinnen die mee was had ik vorig jaar al een week daar gewerkt. Toen wij daar het terrein opkwamen voelden wij ons meteen weer thuis.
In de avond hebben we kennismakingsspellen gedaan. Je kreeg meteen een goed beeld van de kinderen en jongeren: ik wist al dat het echt een succes zou worden. Iedereen deed zo leuk mee!

Super toepasselijk ook: mijn Summer Bucketlist kwam online!

In de ochtend, om 10 uur, begonnen wij altijd met kinderbijbelclub. Deze verhalen gingen over het thema vriendschap. Ze vonden het allemaal zo leuk! Op zaterdagochtend hebben wij zo dan een vriendenslinger gemaakt:Er waren echt veel kinderen. Het is echt genieten om deze kinderen aan het lachen te maken! Deze foto is trouwens genomen in de recreatiezaal. Een grote ruimte waar wij onze binnen-activiteiten mochten uitvoeren! 
's Middags hebben wij een estafette gehouden. Hierbij konden we ook heerlijk met water kliederen. In de avond ging om 18:45 uur altijd de slaaptrein. Nadat we een rondje hadden gedaan over de camping (lopend, het is geen echte trein, haha) begon ons toneelstukje. Wat was dat leuk! Ik had nog nooit zoiets gedaan als toneel spelen, maar de reacties van de kinderen waren heerlijk.


De zondag verliep heel rustig. We zijn twee keer, als gewoonlijk, naar de kerk geweest. 's Avonds hadden we nog een bijbelquiz voor de jongeren. Eigenlijk een heerlijk rustig dagje dus! Ook kwam een review over de NYC nagellak online! Ze zijn zo fijn.

Maandag! Het allerliefste vriendinnetje werd 19! Dit moest natuurlijk leuk gevierd worden. Als ontbijt kreeg ze deze heerlijke tompouce!


Hier een paar foto's van deze dag :)

De vlaggetjes waren dus super professioneel (ahum) opgehangen!
Deze dag begonnen we daarnaast weer met de club. 's Middags hadden wij een gekkentocht georganiseerd. Eigenlijk een soort van vossenjacht. Super veel jongeren hadden zich opgegeven om zich te verkleden als 'gek'. De kinderen kregen daarnaast letters mee als ze een 'gek' gevonden hadden. Drie keer raden wat het woord werd.... vriendschap! Best lastig voor de kleinsten, maar er moet toch een soort van uitdaging inzitten ;) We zijn de jongeren zo dankbaar dat ze wilden meehelpen! In de avond hadden wij een volleybaltoernooi. Eén van ons deed ook mee (konden wij heerlijk lachen om elkaars blunders...). 

Dinsdag was weer een wat normalere dag. Weer club in de ochtend, in de middag zwembadspelletjes (ook in het pierenbadje, cute!) en 's avonds een voetbaltoernooi. Hier heb ik zelf ook aan meegedaan! Ik kan het dan niet heel goed, maar meedoen is wel hartstikke leuk!
Ook ben ik de laatste tijd dol op de Zara en de sale! Je leest het hier

Op woensdagochtend kreeg ik toch zó iets liefs. Tenminste ik dacht dat het de woensdag was, maar mijn tijdsbesef is gewoon een beetje weg. Wij hebben zoveel gedaan! 
Een meisje van de kinderclub kwam naar mij toe om dit te geven:Echt, hier doe je het gewoon voor!
Woensdagmiddag hadden wij eigenlijk een zeskamp georganiseerd, maar uiteindelijk is dit afgelast. Het was zo warm! Die middag hebben wij heerlijk in het zwembad doorgebracht. Dit dachten wij even lekker rustig te doen, maar ja je bent van het recrateam... Kleine kereltjes die bommetjes doen en meisjes die zeemeerminnetje willen spelen, wel heel cute! Ondertussen probeerde ik mee te doen met lummelen, maar deze combinatie was niet zo'n succes, haha. 

Ik ben trouwens echt dol op mijn bikini! Hij is van de H&M collectie van vorig jaar!Die avond hadden wij een griezeltocht! Zo leuk! Ik heb zelf dan niet meegedaan, maar ik heb iedereen geschminkt en naar het bos gebracht. Helaas had ik niet de goede kwasten bij mij, dus het leek nogal knullig, maar het resultaat was beter dan zonder schmink. 

Donderdag was alweer de allerlaatste dag van ons programma, zo jammer! Ik wil volgend jaar echt twee weken meedraaien! Maar goed, donderdag hadden wij in de middag georganiseerd dat de kinderen konden kanoën. Op het einde was er nog één kano over en niemand wilde, dus voor ik er over na had gedacht.....:


Jaa, dat was wel even genieten, haha. 
Omdat het de laatste avond was hadden we ook een bonte avond in elkaar gezet! Veel kinderen + leuke spellen + gezellige sfeer = een gezellige en geslaagde avond! Als afscheid was er ook een kampvuur. Hier hebben wij heerlijk omheen gezeten en met z'n allen gezongen. Zo fijn als iemand een gitaar mee heeft. Ik heb hier met een groep gezeten totdat het vuur nog  net na smeulde. 


Dan was het vrijdag toch echt tijd om weg te gaan en afscheid te nemen. We moesten in de ochtend snel onze chalet schoonmaken en de recreatiezaal. Toen ik bezig was met de chalet hielden de anderen de kinderen snel even bezig. Rond 12 uur waren we klaar voor vertrek! Het regende keihard die dag, dus eigenlijk waren we op het juiste moment terug gegaan! Die middag publiceerde ik een artikel over het 'nee' durven zeggen!

De luchten daarnaast waren deze week ook weer prachtig!


Zaterdag kon ik dus heerlijk bijkomen van de dagen. Even gewinkeld en deze beauties gescoord! Bij de Kruidvat hadden ze een heerlijke sale en daar profiteerde ik even van. 


Verder genoten van het klaarmaken van eten :)En ik kon eindelijk mijn blog weer wat bijwerken! Dit had ik toch wel heel erg gemist.Zondag was heerlijk rustig! Lekker bloggen (over de Kruidvat heat protection hairspray) en On Life van Anna Nooshin nog een keer lezen! 


OOTD!

Dit waren mijn twee weken! Het was dus super druk, maar echt genieten om weer even uit mijn dagelijkse routine te zijn! Ik mis het werk echt, het liefst ga ik nu weer terug.
Deze week houd ik het lekker rustig. Mijn ouders zijn op vakantie, dus ik heb het huis alleen. Dit betekent dat ik lekker mijn eigen ritme kan toepassen. Verder hoop ik met wat vriendinnen bij te kletsen! Wat zijn jullie plannen voor deze week?


With Love,

DinekeFollow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen :

 1. Leuk om te horen dat je animatiewerk hebt gedaan. Zelf doe ik dit al 3 jaar nu vanwege mijn opleiding. En verder echt leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je dat ook doet zeg! Heerlijk lijkt mij dat :) Dankjewel!

   Verwijderen
 2. Wat een drukke, plezante week! Leuk dat je nu het huis voor jou alleen hebt en het rustig aan kan doen. Klinkt zalig! Geniet er van! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Dat komt vast en zeker wel goed :)

   Verwijderen