maandag 11 juli 2016

MLBB | #3Weer een week voorbij! Dit betekent een nieuwe My Life Besides Blogging. Deze week ben ik weer begonnen met pilates, kreeg ik de testers van Clinique binnen en stonden er veel leuke afspraakjes op de planning. Lees je mee?
Het was zo raar om geen wekker te hoeven zetten op maandag. Maar daar heb ik natuurlijk wel even van geprofiteerd! Iets te, oeps, want ik werd pas om half 12 wakker. Dit betekent wel dat ik het nodig had! Zo vreemd om ineens geen verplichtingen meer te hebben. 's Middags heb ik dus heerlijk gewerkt aan de tweede editie van My Life Besides Blogging. In de middag ben ik op de fiets gestapt en heb ik even heerlijk een stukje gefietst, want het was echt heerlijk weer hier! 


In de avond ben ik weer eens begonnen met pilates. Dit had ik al zo lang niet meer gedaan en ik begon het echt te missen.Die dinsdag sprong ik om kwart voor 11 op de fiets, tenminste dat was de bedoeling, haha... Onderweg begon het echt keihard te regenen. Toen ik inmiddels bij de Hema aangekomen was, was ik helemaal doorweekt. Omdat ik volgende week ga beginnen met animatiewerk had ik met twee vriendinnen afgesproken om de plannen door te spreken. We zien er nu al zo naar uit! Ik denk dat we in totaal zo'n drie uur bij de Hema gezeten hebben. 

Die dinsdag kwamen ook de testers van de dagcrème van Clinique binnen! En zoals beloofd zou ik jullie op de hoogte houden: de crème is zalig. Ik zit er echt over na te denken om een te bestellen.


Op woensdag schreef ik voor jullie een artikel over mijn 5 favoriete producten. Ze zijn zo zálig! Die middag ging ik ook naar een van mijn beste vrienden. Hij had zijn havo-diploma behaald en 's avonds was de diploma-uitreiking! Dat moest natuurlijk gevierd worden. Het mooie was dat ze met een heldenmuziekje op de achtergrond binnenkwamen.Donderdagavond ben ik naar een vriendinnetje van mij gegaan! Ik had haar al maanden niet meer gezien. Het was zo gezellig! Ze heeft overigens echt een leuke kamer! Een beetje die bohemiansfeer. Houd ik echt van! Ik had de onderstaande foto van haar muur al op mijn instagram gezet, maar ik vind die muur écht genieten. 

We hebben pizza gegeten en wat uurtjes later kwamen er nog wat vrienden. Na wat gezellige babbeltjes zijn we nog even de stad ingetrokken. Geslaagd nachtje! 
Oh, hoe kan ik dat vergeten? Die dag ben ik ook naar de kapper geweest! Mijn haar is nu een stuk korter. Echt wennen, maar ik ben tevreden! 


Eigenlijk kan ik bijna de vrijdag wel overslaan. Naast het feit dat wij pas om 7 uur terug waren in de ochtend, heb ik bijna de hele dag in bed gelegen, haha. De lucht was overigens 's avonds zo mooi! Ik denk dat ik dit echt van mijn vader heb meegekregen haha. Hij houd er ook van om naar de luchten te kijken en wordt er, net als ik, heel rustig van.Zaterdag heb ik allerlei leuke cadeautips voor jullie op een rij gezet! Heel leuk om te doen. Ik vind het altijd zo fijn om weer iets nieuws of leuks te verzinnen. Die dag had ik trouwens ook mijn haar gekruld. Het blijft zo veel beter zitten nu het korter is!

Zondag zijn wij naar mijn opa en oma gegaan. Af en toe gaan we eens op de koffie bij elkaar als de kerk uit is. Ze hebben ook zo'n lief hondje. Mijn gezicht werd echt grondig schoongemaakt. Dit leverde wel hele leuke foto's op, haha. 
In de middag voelde ik mij opeens niet zo heel fit. Op een gegeven moment voelde ik mij zo licht in mijn hoofd en ben ik bijna flauwgevallen. Wat een super vreemd gevoel was dat.... Die middag heb ik in ieder geval lekker rustig aan gedaan en in bed gelegen. 

Die avond heb ik, heerlijk liggend op de bank, eindelijk een keer een voetbalwedstrijd helemaal uitgekeken. Dat is echt een wonder voor mij. Alleen schrap ik dit meteen maar weer denk ik... Helaas won Portugal en was ik toch echt voor Frankrijk. Geen idee waarom, aangezien ik het nooit echt volg. 


Dit was dus mijn week! Helaas niet zo'n leuke afsluiter. 
Van de week staan er weer allerlei leuke dingen op de planning! Ik zou anders vanavond een barbecue hebben van oud-vriendinnetjes, maar dit gaat helaas niet door door het voorval van gisteren. Verder gaat vrijdag het animatiewerk beginnen! Ik ben daardoor misschien iets minder aanwezig, maar ik ben al bezig met vooruitschrijven! 

Waarschijnlijk wordt de volgende MLBB een van twee weken.

Hoe was jouw week?


With Love,

Dineke


Follow my blog with Bloglovin

10 opmerkingen :

 1. Leuke foto's! Ziet er allemaal heel gezellig uit, en leuke dingen heb je gedaan. De hond van je opa en oma ziet er echt lief uit, ahw <3 Liefs Gea.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha die foto met het hondje vind ik echt te cute! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig he zo'n lucht ik kan daar echt van genieten, leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk dat uitslapen! Dan heb je pas echt een gevoel dat je goed geslapen hebt. Leuk artikeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt echt helemaal! Heerlijk als de zon dan alweer naar binnen schijnt :) Dankjewel!

   Verwijderen
 5. Altijd leuk om foto's te stalken haha! Je sportbroek is echt cool btw!

  BeantwoordenVerwijderen