maandag 4 juli 2016

MLBB | #2


Weer een week voorbij! Wat gaat dat snel! Dit betekent dat ik nu ongeveer drie weken ben bezig ben met deze blog, say what? Ja, echt nog maar zo kort. Voelt al veel langer! In deze week heb ik weer van alles gedaan naast het bloggen. Dit wil ik jullie graag delen met een nieuwe My Life Besides Blogging!


Maandag was eigenlijk een beetje een eentonig dagje. Wat ik vooral heb gedaan is leren voor het hertentamen van Engels. Die had ik deze vrijdag, gelukkig nog tijd zat dus! 


Dinsdag en woensdag waren weer echt studeerdaagjes. Wat wel heerlijk was is het feit dat ik gewoon de hele week vrij was. De colleges zijn al voorbij en deze week waren er alleen nog hertentamens. Ik vind het dan zo fijn dat ik mijn dag rustig kan beginnen met ontbijt etc. Ik ben namelijk 's ochtends altijd zo'n chaoot. Hoe laat ik er ook uitga ik moet mij altijd haasten... Dus dan is dit wel even een fijne afwisseling! Ook kon ik dus meer tijd aan mijn ontbijt besteden, heerlijk met een boekje erbij. Woensdag heb ik overigens ook een review geschreven voor jullie over The Blushed Nudes. Over het algemeen was ik echt tevreden! 
Ook de avonden zijn nu zo heerlijk. Woensdagavond heb ik heerlijk How I Met Your Mother gekeken en ondertussen mijn nagels gelakt. Ik ben zo verliefd op deze kleur! 


Helaas heb ik nu sinds woensdag echt steeds last van mijn keel en af en toe hoestbuien. Hopen dat dit snel weer voorbij is! 

Donderdag was dus de laatste dag voor het voorbereiden van mijn hertentamen. Ik moest alles nog één keer herhalen. Die middag heb ik mij ook verdiept in het op kamers gaan! Ik ga volgend jaar naar het derde jaar van de Pabo en het lijkt mij heel tof om dan nog even het leven in Groningen mee te maken. Mijn doel is om voor (of in) februari op kamers te gaan. In de zomer wil ik dan echt een baan vinden, zodat ik kan sparen. Tot nu toe was het daarvoor steeds te druk met mijn studie, maar nu wil ik het toch echt gaan combineren. Zo zag mijn boek er trouwens uit na het leren. Vreselijk, haha. 


Die vrijdag was dus mijn hertentamen en hij ging gelukkig goed! Ik was zo blij, want dit betekende dat ik VAKANTIE had! Dit moest natuurlijk gevierd worden. Die middag had ik met een vriendin van mij afgesproken bij de Hema. Het was echt super gezellig! Die mini-donut kon ik trouwens echt niet laten liggen, zo schattig :'). Daarnaast had ik een tonijnsalade, die overigens echt heerlijk was! Na de Hema zijn we nog even de stad ingegaan. Bij de Costes was er sale, genieten! Ik heb daar deze broek gekocht voor maar een tientje. Het lijkt net als of er een riempje omheen zit, maar dit is onderdeel van de broek zelf. Echt een vintage detailtje vind ik!Zaterdag ging ik samen mijn mijn moeder en een vriendin van haar, oma en een vriendin van mij naar Op en top vrouw. Dit was een cabaretavond voor en door vrouwen. Ze beloofden dat het een avond zou worden met een lach en een traan (en dat was ook echt zo!). Het was echt heerlijk. Zo gelachen om sommige sketches. 


Ook heb ik die dag een artikel geschreven over de favorieten van de maand juni. Die maand ging echt zo snel voorbij! Ik kijk echt met een fijn gevoel terug op deze maand :) 
De lay out van mijn blog heb ik trouwens die dag ook aangepast. Ik vind hem zo mooi geworden! Ik word echt steeds vrolijk als ik mijn blog weer open. Die zondag was gewoon weer heerlijk rustig. Eerst een artikel geschreven over de Moroccan Argan Oil van de Kruidvat en wat is hij fijn! 
Ik daarna ook echt als een speer door de afleveringen gegaan van de serie Unbreakable Kimmy Schmidt. Zo'n heerlijke meidenserie. 
En hoe cute zijn deze bloemen:Hoe was de week bij jullie?With Love,

Dineke
Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen :

  1. Ik vind dit soort artikelen altijd zo leuk! weer leuk om een rijtje gezet meid!

    BeantwoordenVerwijderen