woensdag 13 juli 2016

MAX & MORE | NUDE LOOK TRAVEL SETIk vind het vaak heel lastig om te bepalen welke make-up ik nou precies moet meenemen als ik op reis ben. Je weet namelijk niet goed welke activiteiten je allemaal precies gaat ondernemen. Laatst toen ik bij de Action was zag ik dit Nude Look Travel setje van de Max & More. Voor €1,49 leek mij dit echt ideaal! Benieuwd hoe hij mij bevalt?Ik vind in ieder geval de verpakking er al heel clean uitzien. Hij is heel simpel, maar ik vind het lettertype echt wel wat hebben. Er is ook duidelijk aangegeven wat er allemaal inzit. De blush lijkt op deze foto wat richting de oranje te gaan, maar hij is echt knalroze. 
Echt een punt voor de verpakking dus. 


Zoals je ziet heeft dit travel setje drie tinten oogschaduw (die ook super goed bij elkaar kunnen). Hij heeft lipgloss, normaal ben ik hier niet zo van, maar ik laat mij verrassen! Verder bestaat het uit concealer, roze blush en heb je er zelfs een mascara bij!

De kleuren voelen echt heel warm aan en ik kan niet wachten om ze uit te proberen! Misschien vind ik het al wel een beetje een nadeel dat de oogschaduw niet mat is. Het is overigens een nude palette en daaronder versta ik glitters niet zo snel.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik hiervan echt even stond te kijken. Ze hebben allemaal zó veel meer pigment dan dat ik gedacht had! Op de eerste foto zie je de tinten van de oogschaduw, de tweede van de lipgloss en de derde van de blush (die toch echt roze is, haha) en de concealer

Bij het aanbrengen heb ik wel gebruik gemaakt van mijn eigen kwasten. De kwastjes die erbij zitten vond ik persoonlijk niet zo prettig werken. Over de oogschaduw ben ik in ieder geval echt heel tevreden! Hij kruimelt niet te veel, is makkelijk aan te brengen en heeft een duidelijk pigment. Ik dacht dat de glitters heel duidelijk te zien waren, maar het is meer een glanzende oogschaduw. Wat ik echt heel mooi vind! Ook blijft de oogschaduw de hele dag goed zitten. Hij vervaagt niet, waardoor bijwerken niet nodig is. 

Ik was echt heel erg benieuwd naar de lipgloss. Zelf ben ik, zoals ik al eerder zei, daar niet echt een heel groot fan van. Eigenlijk zal daar ook met deze lipgloss niet zoveel verandering in komen. In principe breng je hem heel makkelijk aan, maar hij blijft niet echt lang zitten. Eén maaltijd kan deze lipgloss niet overleven. De kleuren vind ik daarnaast wel echt heel mooi, al zit er op mijn lippen tussen de lichtste kleuren niet heel veel verschil.
Met de concealer ben ik echt heel blij! Ik was bang dat het de verkeerde kleur zou zijn, maar hij kan prima. Hij dekt goed en heeft geen droog effect. 
De blush vind ik dan wel weer wat minder. Hij kruimelt helaas heel erg en als je niet oppast heb je zo appelwangetjes. Ik heb dus maar een hele kleine hoeveelheid aangebracht. Helaas blijft dit niet de hele dag zitten. De concealer overigens wel.

Dan de mascara! Ik vond het best wel een verrassing dat deze ook bij het setje zat. Hij heeft best een dik borsteltje. Daarnaast zitten de haartjes best ver van elkaar af, waardoor er zich minder klontjes vormen.


Eigenlijk moest ik stiekem best wel lachen toen ik deze mascara opdeed. Ik ben zo gewend dat er een dikke laag mascara uitkomt, maar uit dit potje eigenlijk amper. Hij laat een zwart/grijze waas achter, maar dat is het dan ook. Daarnaast klontert hij inderdaad niet, wat dan wel weer heel fijn is! Maar ik zou deze mascara niet heel snel gebruiken. Misschien als ik een keer voor een heel natuurlijke look wil gaan. 


Ik heb dan natuurlijk ook even een look gecreëerd! Op de eerste foto zie je hoe mijn naturel look eruit ziet en op de andere twee de look. Zoals je ziet zijn de oogschaduw en lipgloss echt heel aanwezig, maar de mascara en blush wat minder. Al moest ik dus voorzichtig zijn met de blush.

Over het algemeen ben ik dus best tevreden. De oogschaduw en concealer kan ik echt wel gebruiken in mijn dagelijkse routine. Deze twee blijven ook goed zitten. De mascara, blush en lipgloss helaas wat minder.
Voor €1,49 vind ik dit echt nog heel verrassend! De pigment is echt heel goed en de producten kruimelen niet (naast de blush). Ik zou alleen deze niet meenemen op reis. Ik zou echt mijn eigen mascara gaan missen. Ik kies dus toch weer voor mijn oude, vertrouwde producten. Als ik een natuurlijke look wil zou ik overigens deze mascara er wel weer bij pakken. Ideaal! Ik ben nu in ieder geval heel erg benieuwd geworden naar de andere oogschaduw paletten van Max & More.

Wat vind jij van dit travel setje?


With Love,

Dineke
Follow my blog with Bloglovin

20 opmerkingen :

 1. Wat een leuke review! Soms heeft de Action echt mooie producten, soms ook helemaal niet he haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke palette! En dat voor die prijs. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij is zo mooi! Heeft mij echt verrast :)

   Verwijderen
 3. Wat een handig travelsetje zeg. Ik had dit pigment ook niet verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk setje, echt van alles wat! Mooie look heb je ermee gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor €1,49 kan je er niks van zeggen! Ook lekker veel pigment, had ik niet verwacht haha! Leuke review. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor die prijs is het het proberen natuurlijk waard maar ik heb van alle producten die erin zitten een ongeveer soortgelijke los product dus eigenlijk is het niet nodig om het te kopen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dan is het inderdaad niet nodig! Maar wie weet als het op is... ;)

   Verwijderen
 7. Ik had dit setje al eerder voorbij zien kommen in de action! Wauw wat een mooi resultaat en pigment. Deze wil ik toch nog even halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk en handig setje! Ziet er goed uit xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waarom draag je niet vaker rode lippenstift? Het staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen