zaterdag 9 juli 2016

LEUKE CADEAUTIPS


Ik vind het altijd heel fijn om leuke en creatieve cadeautjes te geven als vrienden van mij jarig zijn of gewoon als ik spontaan een cadeau wil geven. Geven vind ik zó veel leuker dan het krijgen van cadeaus. Het leek mij daarom leuk om de leukste cadeau-ideetjes voor jullie op een rij te zetten!Zelf kaartjes maken


Het is veel leuker om zelf een kaartje te maken. Ik vind dit zelf veel persoonlijker. Ook kun je het kaartje zó maken dat het perfect bij het persoon past. Laatst had ik bijvoorbeeld een diploma-uitreiking van een goede vriend. Hierbij heb ik ook zelf het kaartje gemaakt. Heel leuk om te doen! 


Lieve berichtjes


Je hebt vast wel iemand in jouw vriendengroep waar je het heel goed mee kunt vinden. Die je af en toe ook even een hart onder de riem wilt steken. Ik vind het altijd een heel leuk idee om een bakje of potje te vullen met allerlei leuke en lieve berichtjes. Zo had laatst mijn beste vriendinnetje een doosje met bijbeltekstjes gevuld voor mij. Zó lief en mooi! 


Boekje met herinneringen


Bron: Pinterest

Sommige vrienden ken je al wat langer en andere ken je wat korter, maar waarbij het lijkt alsof je elkaar al járen kent. Het leuke is om dan een notitieboekje te vullen met herinneringen aan elkaar. Bijvoorbeeld dingen die je samen hebt meegemaakt of iets wat typisch jullie is (bijvoorbeeld quotes die jullie vriendschap samenvat). Heel persoonlijk en leuk! 

Zelf een mok versieren

Bron: Pinterest

Dit is misschien cliché, maar ik vind het persoonlijk heel leuk. Zo had ik voor mijn moeder een mok versiert met moederdag. Dit kun je doen met bijvoorbeeld een watervaste stift. Zelf had ik er een gemaakt via Greetz en ze vond hem zo leuk! Iets wat je vaak gebruikt en die nu toch een bijzondere betekenis gekregen heeft. 

High Tea


Mij lijkt het altijd nog leuk om een High Tea voor iemand te organiseren. Dit lijkt mij heerlijk! Je verrast diegene denk ik echt dubbel. De High Tea die ik gevonden had was niet eens zo duur. Heb je meteen weer een leuke herinnering erbij :).

Daarnaast kun je natuurlijk altijd een cadeau halen uit de winkel. Ik vind het in ieder geval altijd heel leuk om er iets persoonlijks bij te stoppen! 
Wat vind jij leuke cadeaus om te geven?


With Love,

Dineke

Follow my blog with Bloglovin

10 opmerkingen :

 1. Zo'n boekje had een vriendin ook eens voor mij gemaakt, ik vond het zó lief en persoonlijk! Zelfgemaakte cadeau's zijn meestal de beste cadeau's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke originele cadeautjes! Ik vind vooral het zelf de mok versieren heel erg leuk! Ik heb een keertje voor mijn beste vriendinnetje een foto boekje gemaakt met foto's van best lang geleden tot toen. Dat vond ik erg leuk om te maken en ze vond het ook leuk om te krijgen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat super leuk zeg! :) De reactie is het dan ook echt helemaal waard!

   Verwijderen
 3. Een mok versieren is echt een leuk idee zeg! Een kaart zelf maken doe ik ook wel eens. Simpel, maar toch heel leuk om te geven. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja,inderdaad! En ze gaan ook super lang mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf een mok versieren is zo simpel, en ineens ook leuk om te doen. Echt het perfecte budget cadeau met een persoonlijke touch! Super :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt helemaal mee eens! :) Echt leuk om daarmee te experimenteren

   Verwijderen
 6. Wat een leuke tips! Stiekem ben ik heel slecht in het verzinnen van cadeautjes. Ik ga denk ik voor mijn vriendin binnenkort echt zo'n boekje maken. Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen