zondag 24 juli 2016

KRUIDVAT | PROFESSIONAL HEAT PROTECTION HAIRSPRAY


Sinds ik mijn haar een stuk korter heb vind ik het fijn om mijn haar zo nu en dan te krullen. Vroeger was dit onmogelijk met mijn haar, want het was hiervoor echt te zwaar. Eén uur na het krullen was er niks meer van te zien. Daar is nu dus verandering in gekomen! Voor het krullen had ik natuurlijk ook een Heat Protector nodig. Ik vond bij de Kruidvat deze Heat Protector! Benieuwd hoe hij mij bevalt? Lees dan verder!
Ten eerste zegt Kruidvat over dit product: "Kruidvat Professional Heat Protection Hairspray zorgt ervoor dat je je haar gemakkelijk net zo kunt stylen als een professional dat doet. De hairspray is een kwalitatief hoogwaardig product dat in samenwerking met kappers is ontwikkeld, maar ook door kappers is getest. De hairspray houdt je haar net zo gezond en glanzend als op de dag dat je naar de kapper bent geweest." 

Ik vind de verpakking er heel gezellig en rustig uitzien. Het contrast tussen het grijze en roze ziet er mooi uit. De verpakking is daarnaast niet heel groot. Dus als ik op vakantie ga is het niet zo'n onhandig geval om mee te nemen. Daarnaast heeft hij een handig 'plaatje' aan de bovenkant, waarmee je de spuitbus mee kunt 'vergrendelen'. 


De Protection Hairspray brengt echt super makkelijk aan. Ik hoef er niet eens zoveel in te spuiten. Een kleine hoeveelheid is al genoeg. Na het verdelen van de Hairspray begin ik met het krullen. Meestal verdeel ik mijn haar in drie gedeeltes met het krullen (namelijk mijn onderste haarlokken, middengedeelte en daarna mijn bovenste lokken). 
Wat ik meteen merk is dat mijn haar super makkelijk te krullen is. Meestal moet ik een lok vaak opnieuw doen, maar dat is nu helemaal niet nodig! 
Ik ben toch zo dol op deze look!

Ook heb ik heel snel droog haar of wat pluist. Het pluizen is inmiddels wel wat minder geworden doordat mijn haar nu korter is. Ik merk dat deze Heat Protection Hairspray van de Kruidvat er echt voor zorgt dat mijn haar niet droog wordt. Daarnaast blijven de krullen een stuk langer in mijn haar zitten! Het is super makkelijk om mijn haar te stylen. Daar heeft de Kruidvat dus helemaal gelijk in. 


Ik ben dus hartstikke tevreden over deze Heat Protection Hairspray! Het zorgt er echt voor dat mijn haar niet pluizig en droog wordt. Ook blijven mijn krullen een stuk langer zitten en is mijn haar makkelijker in model te brengen! Ik vind deze spray echt ideaal. 
Je kunt de Professional Heat Protection Hairspray vinden bij de Kruidvat voor €2,39!

Welke Heat Protector gebruik jij?

With Love,


Dineke
Follow my blog with Bloglovin

8 opmerkingen :

 1. Eerlijk gezegd gebruik ik nooit een heat protector, maar deze is zo goedkoop en klinkt goed! Misschien dat ik deze van de week maar even haal, want je haar beschermen is natuurlijk wel zo handig! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, zeker weten! Ik deed dat ook nooit, maar het is zoveel handiger dan dat ik dacht! x

   Verwijderen
 2. Fijne tip! En voor dat geld, is het het zeker waard om uit te proberen. Wie weet ga ik deze ook eens proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik zo een van Syoss! In duitsland zijn die wat goedkoper.
  www.melikeseckin.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! Ik gebruik nu nog een prijzige van John Freida geloof ik, maar als die op is ga ik over op deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heat protection spray it is. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen