vrijdag 1 juli 2016

FAVORIETEN VAN DE MAAND | JUNI


De maand juni is voor mij echt voorbijgevlogen. Het was een heerlijke maand! Het begin van de vakantie, een reünie gehad met de middelbare school, mijn feest gevierd voor mijn verjaardag (die overigens in mei was, haha) en ga zo maar door. Genoeg om een maand snel voorbij te laten gaan! In deze maand heb ik natuurlijk ook weer wat favorieten verzameld! Deze wil ik super graag met jullie delen. Kijk je mee?

Mascara Waterproof Etos
Ik gebruik deze mascara nu echt elke dag sinds ik hem gekocht heb. Hij is zo fijn! Het was even lastig om mijn vertrouwde mascara van Rimmel Londen los te laten, maar dit is wel echt een stuk goedkoper! Ik ben overigens nog steeds echt dol op de verpakking, ik weet niet wat het is, maar hij is zo mooi! 

Huawei P8 Lite

Ik ben meteen maar even eerlijk: ik heb totaal geen verstand van technologie. Eén ding dat ik wel weet is dat deze Huawei echt super fijn is! Ik had voor deze een Windows Phone en deze maand heb ik hem ingeruild voor een Huawei P8 Lite. Ik ben hier zo blij mee. Hij kan prachtige foto's maken (wat ik super belangrijk vind, haha), is snel en ik kan er alle apps mee downloaden! Het klinkt echt super raar dat ik dit zeg, maar ik kon bijvoorbeeld op mijn Windows Phone geen Snapchat installeren, omdat deze niet beschikbaar was. Dus er gaat nu echt een wereld voor mij open. Een dikke pluim voor deze Huawei! 

Replay for her

Zoals ik al benoemde had ik in juni nog een verlate party gegeven voor mijn verjaardag. Beter laat dan nooit, toch? ;) Eén van mijn vriendinnen gaf mij deze parfum als cadeau en nu moet ik opbiechten: ik ben verliefd! Het is zo'n heerlijke, subtiele geur. Daarnaast blijft de geur de hele dag hangen en over de verpakking hoef ik denk ik niks te zeggen...

On Life

Om eerlijk te zeggen was ik van plan om dit boek te lezen in de zomervakantie, lekker aan het strand in Spanje. Alleen de keerzijde is nu dat ik hem al uit heb. Het is zo'n heerlijk boek. Anna Nooshin heeft echt een hele fijne manier van schrijven! Ze geeft echt de handigste tips, die jij ook heel makkelijk zelf kunt toepassen. Ik kan dit boek jou ook echt aanraden!

Albums

Ik heb écht twee albums die ik even met jullie moet delen! Ten eerste het album van Foals: What Went Down. Het album is al een poosje geleden uitgebracht, om precies te zijn 28 augustus 2015.... (oeps, al een póós geleden). Deze maand heb ik het album echt grijsgedraaid. Het is zo'n fijn album! Het is best een gevarieerd album, al zeg ik het zelf. Mijn favoriete nummer is toch wel Mountain At My Gates.
Dan is er nog een heerlijk album, namelijk de Red Hot Chili Peppers met The Getaway. Deze is gelukkig wel wat recenter, haha. Ik denk dat inmiddels iedereen het nummer Dark Necessitie wel kent. Ik vind het zo knap van deze band dat ze toch steeds met verrassende, nieuwe dingen komen. Ik moet toegeven dat ik even moest wennen aan dit album, but I love it!  (The Longest Wave, zálig!)

KledingDeze maand ben ik ook voor het eerst bij de Primark in Groningen geweest, zoals jullie misschien al gelezen hebben in mijn eerdere blogpost. En de jurk die ik daar heb gekocht is toch wel een beetje mijn favoriet geworden! Omdat ik naar Spanje ga wilde ik graag nog wat voor in de avond, als wij bijvoorbeeld nog even lekker op het strand zouden vertoeven. Toen ik deze jurk zag wist ik meteen dat ik deze hiervoor moest hebben (haha, leuke smoesjes altijd). Ook de rode kleur vind ik zó mooi!

The Nudes | Maybelline New York

Ik ben echt zo dol op The Nudes van Maybelline New York! Ziet er ook al lekker gebruikt uit, haha. Ik had al een review geschreven over The Blushed Nudes waar ik tevreden mee was, maar dit palette heeft mij echt verrast! De pigmenten zijn heel sterk en de kleuren blenden goed. Daarnaast passen de kleuren ook nog eens prachtig bij elkaar. Ik houd echt heel erg van die natuurlijke look bij oogschaduw. Deze combineer ik dan ook vaak met een rood/roze kleur uit het palette van The Blushed Nudes.


Zó, dit was even een heel rijtje met favorieten! Mijn maand was dus best geslaagd. Wat zijn jouw favorieten van deze maand? Ik ben benieuwd!With Love,

Dineke
Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen :

  1. Wat een fijne lijst. De cd van de peppers is ook bij mij favoriet. En die jurk is echt heel erg leuk! Mooie kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kijk er al naar uit het boek van Anna Nooshin te lezen! Leuk artikel :)

    BeantwoordenVerwijderen