zondag 31 juli 2016

FAVORIETEN VAN DE MAAND | JULI


Wat gaat een maand toch super snel voorbij! Alweer de tweede favorieten van de maand die ik online zet. Deze maand was echt heerlijk. Animatiewerk wat ik mocht doen (met prachtig weer!), heerlijk genieten van de rust en veel leuke afspraken! Deze maand heb ik natuurlijk ook weer allerlei favorieten verzameld. Kijk je mee?


| Beautyproducten | 


Ten eerste ben ik de laatste tijd echt dol op deze mist van Victoria Secret. Om eerlijk te zijn heb ik hem de laatste tijd pas écht gebruikt. Op mijn verjaardag, in mei, had ik deze al van een vriendinnetje gekregen, maar ik had hem eerst aan de kant gelegd. De laatste tijd met het warme weer vind ik dit heerlijk verfrissend om op te spuiten en het heeft ook nog eens een lekker geurtje!


Zoals ik al vertelde in een review over dit product breng ik de laatste tijd met liefde krullen aan in mijn haar. Eerst was mijn haar veel langer en dus te zwaar om krullen te dragen. Nu het een stuk korter is blijven ze er lekker speels inzitten! Hiervoor had ik nog geen Heat Protection Hairspray. Toen ik deze van de Kruidvat zag was ik super benieuwd! Het prijsje daarnaast is ook heel prettig. Ik gebruik deze nu al een poos en ik ben zeer tevreden. Niet alleen beschermt hij mijn haar tegen de hitte van de krultang, ook blijven mijn krullen een stuk langer zitten! Yay!


Als je beautyproducten gebruikt moet je daarna natuurlijk ook jouw huid weer reinigen. Ik gebruik de laatste tijd vaak deze reinigingsmelk van de Kruidvat. Deze breng je aan op de huid, even laten intrekken en daarna verwijder je deze weer met water. Ik gebruik deze vooral vaak in de ochtend, om de laatste restjes te verwijderen, maar ook om fris de dag te beginnen. Daarnaast vind ik de verpakking echt cute, die kleur! Ik vind dit zeker een fijn product en zal hem nog vaak gaan gebruiken! Daarnaast is de prijs niet verkeerd...


Als laatste beautyproduct heb ik deze nagellak van NYC! De Metallic-kleur vind ik zo tof! In mijn review over dit product kon je al lezen dat ik dol ben op de nagellakjes van NYC (neem gerust een kijkje!). Deze nagellak heb ik deze maand heel vaak gedragen. Hij heeft een soort van brons/goudachtig kleurtje. Bij één laag heb je al genoeg, zo goed dekt hij! Deze ga ik zeker weten nog héél vaak gebruiken. 

| Kleding |


De laatste tijd draag ik super vaak deze broek van de Costes! Hij is zó mooi! Je zou denken dat er een riempje omheen zit, maar dit gevlochten bandje zit zelf aan de broek. Ik kocht deze broek in de sale voor een tientje, terwijl ik er anders ongeveer zestig euro voor had moeten betalen. Binnenkort komt er een OOTD online met deze broek, dus vergeet vooral niet om dan een kijkje te nemen!

| Lifestyle |


Deze appel kocht ik laatst bij de Blokker. Ze hadden daar echt een megasale (nu nog steeds!) en ik wist dit pareltje voor twee euro te bemachtigen. Ik ben er echt dol op. Hij staat super leuk en daarnaast is hij ook nog eens heel leuk om als decoratie bij foto's te gebruiken. 


Deze agenda heb ik zelf niet gekocht. Nee, ik heb hem zelf wel gepimpt! Misschien ken je Diana Leeflang wel van D is for Dazzle. Laatst zette zij een video online waarbij ze leuke DIY-ideeën deelde voor schoolspullen. Ik vond die agenda zo leuk dat ik hem zelf wilde proberen! En ik moet zeggen dat ik echt tevreden ben met het resultaat! Ik heb het dan natuurlijk wel wat anders gedaan, maar helemaal overnemen is natuurlijk ook niet zo leuk. (Als je de video nog niet gezien hebt, kijk dan vooral even! Super leuke ideeën). 
De agenda heb ik blanco gekocht bij de Hema voor zes euro. Toen ik later de video terugkeek zag ik dat ik precies dezelfde had gekocht, maar ach, haha! Ik ga in ieder geval met alle liefde al mijn afspraken plannen! 

Dit waren dan mijn favorieten van de maand. Ik vond het echt een heerlijke maand, met een paar fijne zomerdagen! Ik hoop dat jullie deze maand ook goed hebben ervaren en vergeet mij vooral niet te vertellen wat jullie favorieten waren! 


With Love,

DinekeFollow my blog with Bloglovin

18 opmerkingen :

 1. Die broek ziet er inderdaad leuk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke producten. Die kleur nagellak is echt wauw! Een super leuke agenda heb je gemaakt. Ziet er echt leuk uit, zo worden afspraken plannen echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah, lief! Dankjewel :) Zeker weten, was al heerlijk en nu nog meer!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke producten! Ik heb zelf Sheer Love ook en ik vind hem heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, genieten! Het is echt mijn favorietje van ze allemaal!

   Verwijderen
 4. oeh allemaal producten die ik nog niet eerder heb gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! De broek ziet er gaaf uit; leuk met dat gevlochten bandje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die body mist van Victoria Secret heb ik ook in m'n bezit! Ik hou van de geur, heerlijk!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat super leuk! Ik schaf hem echt straks weer aan, haha!

   Verwijderen
 7. Die heat protection spray lijkt me wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leeukk, zeker aanschaffen! (Al wil ik je ook weer niet motiveren om geld uit te geven natuurlijk, haha!)

   Verwijderen
 8. Ik wil ook nog echt zo'n VS mist. Ze ruiken altijd heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke favorieten heb je! Die Heat Protection Hairspray van Kruidvat vind ik ook fijn. Ik heb nog nooit een body mist van Victoria Secret gekocht. Blijft de geur lang hangen? De flesjes zien er alvast heel mooi uit X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Dankjewel :) De geur blijft best een poosje hangen, in principe vind ik de duur niet zo belangrijk, omdat ik meestal wel een geurtje draag en het anders zo'n zoete boel wordt, haha! x

   Verwijderen