woensdag 27 juli 2016

CIEN | SHOWER GEL ORANGE


Ik ben zelf echt dol op lekkere geuren. In de winter houd ik van warme geuren en in de zomer van fruitige en frisse geuren! Daarnaast houd ik ook echt van een goeie douche, maar daarmee ben ik vast niet de enige, haha! Helaas was mijn shower gel bijna op en moest ik mij dus oriënteren op een nieuwe. Toen ik van de week boodschapjes moest halen bij de Lidl liep ik langs het schap met het merk Cien. Mijn oog viel ook op deze shower gel! Voor dit fijne prijsje (€0,89) kon ik hem zeker niet laten liggen. Benieuwd hoe hij mij bevalt?Ten eerste de verpakking. Hier kan ik eigenlijk niet heel veel over zeggen. Het is gewoon duidelijk een shower gel-verpakking. Daarnaast vind ik de sinaasappelsap op de verpakking wel een leuk effect hebben. 
Wat ik echt een leuke verrassing vind is dat je de shower gel voor je huid en haar kunt gebruiken! Daarom heb ik dat meteen allebei even getest. 


De shower gel voelt in ieder geval heel fijn aan, niet heel veel bijzonders aan. Wat mij meteen opvalt is de geur. OH, MAN! Wat ruikt die super lekker! Waar mij het meteen aan doet denken zijn gummy beertjes, haha. Alleen toen ik later nog eens rook begon ik te twijfelen. Ik weet niet precies waar het naar ruikt, maar ik weet wel dat het echt heerlijk is!

Eerst gebruikte ik deze shower gel voor mijn huid. Na het gebruik merk ik gewoon dat mijn huid lekker gezuiverd is. Het voelt heerlijk zacht aan! Bij sommige andere varianten kun je een droge of strakke huid krijgen, maar bij deze totaal niet. De geur is daarnaast zo prettig. Als het eten was zou ik spontaan trek krijgen. 

Ten tweede heb ik het dus gebruikt voor mijn haar! Zelf gebruik ik altijd als laatste product een conditioner van de Etos voor glanzend haar. Door deze conditioner voelt mijn haar altijd zo zacht aan. Ik was benieuwd of dat met deze 'shampoo' ook kon! 
Hij verdeelt in ieder geval makkelijk door mijn haar. Ook voelt mijn haar daarna niet heel zwaar aan, super prettig! Helaas maakt hij mijn haar niet zo zacht als de conditioner van de Etos. Het is natuurlijk ook geen conditioner, maar toch gebruik ik deze liever alleen voor mijn huid. Ik ben dus echt wel tevreden over deze shower gel! Hij ruikt súper lekker (een lekkere, frisse dag gegarandeerd dus!), maakt mijn huid echt schoon en daarnaast lekker zacht. Voor €0,89 ben ik echt zeker weten verrast!

Ben jij al bekent met het merk Cien? Welke producten gebruik jij?With Love,

DinekeFollow my blog with Bloglovin

19 opmerkingen :

 1. Ik kan me de geur gewoon helemaal voorstellen. Lijkt me een heel fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, is het mij toch nog gelukt met de beschrijving!

   Verwijderen
 2. Ik kende het merk nog niet! Maar ziet er zeker fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende het merk wel maar nog nooit geprobeerd eigenlijk. Maar nu ik je review gelezen heb ga ik ook even deze halen volgende keer. Ik ben gek op heerlijke en goed ruikende douche gels.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, zeker doen! :) Ik zit nu echt helemaal in de zomersferen, haha

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Jaa, zeker weten! Héél fijn (zeker voor de arme student, haha!)

   Verwijderen
  2. Jaa, zeker weten! Héél fijn (zeker voor de arme student, haha!)

   Verwijderen
 5. Ik ben niet bekend met het merk, maar het klinkt wel veelbelovend. Zeker voor die prijs. Zalig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh, die geur lijkt me echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt als een fijne showergel ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze een tijdje geleden ook gehad, en is nu alweer op haha :) De geur is inderdaad heel fijn, en de huid voelt heerlijk zacht aan. De cien producten zijn prima <3

  BeantwoordenVerwijderen