zaterdag 18 juni 2016

ZOMERSE ACHTERGRONDENAls één seizoen het hele jaar moest blijven is dat de zomer wel. Voor mij is dit echt de leukste tijd van het jaar! De vakanties die je boekt (dit jaar met het beste vriendinnetje naar Spanje, vreugdedansje!) de zon die 24/7 aanwezig is en de oneindige vrijheid. Om al wat meer in de stemming te komen heb ik al wat achtergronden opgezocht. Omdat ze zo über schattig zijn kon ik het niet laten om ze met jullie te delen!Ik krijg de zomerse kriebels alweer als ik zo kijk naar deze afbeeldingen! Welke ga jij instellen als achtergrond?


With Love,

Dineke


3 opmerkingen :

 1. Wat een onwijs leuke achtergronden zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, maakt de maandag wel een stukje beter! :)

   Verwijderen
 2. Wat een vrolijke achtergronden! Er zitten een paar leuke tussen :)

  BeantwoordenVerwijderen