woensdag 29 juni 2016

THE BLUSHED NUDES | MAYBELLINE NEW YORK


Ik houd zóo veel van mooie, zachte oogschaduw. Ik droeg vaak natuurlijke kleuren en af en toe iets met een goud tintje (dit staat extra goed bij groene ogen). Eigenlijk was het dus tijd om iets nieuws te proberen... Mijn oog viel op The Blushed Nudes van Maybelline New York en ik was meteen verkocht. Benieuwd hoe hij mij bevalt?

De verpakking ziet er heel verzorgd uit. Hij is heel simpel en de kleur past heel goed bij de oogschaduw zelf. Het geeft mij meteen een warm gevoel van binnen. En kriebelende handen om het uit te proberen, haha.

Als je naar de kleuren kijkt zie je dat ze wat rozige tinten hebben, groen en bruin. Er zijn een paar matte tinten, maar de meeste hebben toch wel een glans of glitters. Ik vind het dus alleen al een heerlijk pallet om naar te kijken. Bij het palletje zit ook een kwastje. Benieuwd of die ook goed werkt! 
Op de achterkant staan zelfs suggesties over looks die jij kunt creëren. Heel handig! Daarnaast kun je hier dus de ingrediënten lezen. 

Tijd om het uit te proberen! 

Ik heb de bovenste en onderste rij even van elkaar gescheiden gehouden, zodat het wat overzichtelijker is. Zoals je ziet heeft de bovenste rij, de wat lichtere kleuren, ook echt een lichte kleur. Hij valt mij een beetje tegen qua pigment. Ik had verwacht dat dit meer zou zijn. Daarentegen is hij best kruimelig bij het aanbrengen, dus pas daarmee op! 
De donkere kleuren hebben dan alweer iets meer pigment. Wel had ik verwacht dat er wat meer variatie was met de kleuren. Deze gaan toch allemaal wat de bruintinten op. 

Zelf heb ik natuurlijk ook even een look uitgeprobeerd! Daarbij heb ik vooral de roze en paarse tinten gebruikt. Het kwastje werkt goed en je kunt er goed mee blenden, wat heel fijn is. Bij het aanbrengen kruimelde hij helaas ook, dus heb ik eerst een zakdoekje onder mijn oog gehouden, zodat de glitters niet all over the place gingen zitten. 
Door even wat extra te gebruiken komt de kleur nog best goed naar voren!

Hierbij even een kleine impressie:Over het algemeen ben ik dus heel tevreden over dit palette. Door iets meer te gebruiken komt de kleur nog best goed naar voren en voor het kruimelen is er gelukkig ook een oplossing. Het is natuurlijk wel jammer dat er niet heel veel pigment in zit, maar doordat ik houd van zachte en natuurlijke kleuren vind ik dat niet een heel groot probleem!
Hij blijft overigens de hele dag goed zitten. Ik heb daar met andere paletten nog al struggles mee gehad, maar deze is echt een fijne op dit gebied!

The Blushed Nudes van Maybelline New York kun je bij de vaste verkooppunten van Maybelline New York kopen voor €15,99. 

Wat vind jij van dit palette?


With Love,

Dineke


Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen :

 1. Ik heb hem zelf ook, ik vind hem wel fijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa fijn! Ik draag hem nu bijna elke dag haha ;) Was echt even wennen, omdat mijn verwachting heel anders was!

   Verwijderen
 2. Lovely post as always! This palette looks stunning xxx

  mylifeasmarinaa.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The colours make me soo happy! Thank you :)

   Verwijderen