vrijdag 17 juni 2016

MUST HAVE | AGENDA'S 2016-2017


Het is eindelijk zover: de nieuwe agenda's van 2016 en 2017! Ik vind het zelf altijd heerlijk om een nieuwe agenda te kopen. Een nieuw, fris begin van het studiejaar (altijd houd ik mij weer voor om mijn agenda netjes te houden...). En dit jaar zijn er ook weer hele leuke te vinden! Vaak houd ik wel een beetje van een classy agenda, het liefst met een klein vleugje vintage (heel verrassend ;) ...). 
Kijk je mee?
         Basis agenda/ DIY                            Dreamer                            Dreamer Vogels


            Around the world                    Up, up & away                         Peacock


                         
                        Dream big                      Elegante planner                    planner klein
      


     
     
            Goud folie tropische Palm          Academische planner                 Marine floral

                  Pimpelmees                            Cirkels                                 Bloemen
Ik word bij het kijken naar deze agenda's al helemaal gelukkig. De agenda die er voor mij het meest uitspringt is toch wel de Goud folie tropische palm, lekker zomers! Waar gaat jouw voorkeur naar uit?
With love,

Dineke

Follow my blog with Bloglovin

1 opmerking :

  1. Oh...I love all the print are beautiful and so colorful! You have a amazing blog, please come and visit my blog and if you like it, would you follow me back? Thank you so much! xoxo

    www.love-joice.com

    BeantwoordenVerwijderen