maandag 27 juni 2016

MLBB | #1Vandaag ben ik begonnen met een nieuwe blogserie, namelijk met my life besides blogging! Naast bloggen en de pabo doe ik natuurlijk veel meer in het dagelijks leven. Met deze blogserie leren jullie mij beter kennen én ik natuurlijk jullie! Vandaag dus de eerste my life besides blogging. Lees je mee?

De week begon natuurlijk met de welbekende maandag. Gelukkig was dit juist een goed begin van de week! Ik had namelijk mijn eindgesprek om half 11. Alles was in orde en dat betekent dat ik alleen nog hoef te bikkelen voor een hertentamen. Hierna begint de vakantie dan ook officieel voor mij! In de middag heb ik dit gevierd door samen met een vriendinnetje naar de Pure Frozen te gaan. 
Zó heerlijk daar! Ik koos voor een Blue Berry Donut en daarna zijn we nog even naar de Primark gegaan. Werd toch eens tijd én nu hij in Groningen zit... ;). Daar heb ik deze prachtige beauties gescoord! 
De jurk was €17,00 en de broek/pantalon €5,00. Het lijkt net of de pantalon een beetje raar valt, maar integendeel: hij zit echt heerlijk!Ook heb ik voor jullie een artikel over organiseren geschreven, daar heb ik niet als enige moeite mee, gelukkig!


Dinsdag ben ik als een toerist door de stad Groningen getrokken. Hier liggen toch wel een beetje mijn roots en voor mijn artikel moesten er natuurlijk sfeervolle foto's gemaakt worden! Geen straf op zich... 
Daarnaast was er ook nog markt op de Vismarkt, de bloemen zagen er zo mooi uit.. Om hierna even op adem te komen zijn we naar de Bagels and Beans gegaan. Daar hebben ze echt de heerlijkste ijskoffie ever! Als je daar nog nooit ijskoffie gehad hebt daar...leg je spullen nu neer en ga... ;). Studeren moest natuurlijk ook nog. Daar had ik de hele woensdag gelukkig voor. Ik ben zelf iemand die het heerlijk vind om uitgebreide samenvattingen te maken, dus ik was wel even bezig. Gelukkig ben ik nu bijna halverwege! In de avond heb ik nog heerlijk gewandeld door het Noorderplantsoen. Het is zo rustgevend daar. Maar aan alle rust komt een einde, want die avond ging ik samen met de pabo-sisters op stap (zo hebben wij onszelf even genoemd, haha). Ontspanning mag er gelukkig ook wezen!
Donderdag was echt weer een studiedagje helaas (inclusief uitslapen en een tocht op de fiets, door de regen, naar huis), maar vrijdag daarentegen was echt heerlijk. Eerst had ik een vergadering van de studentenraad. Ik vind het heerlijk om mij achter de schermen ook bezig te houden met de organisatie en mij te verdiepen in het schoolbestuur. 
Over school gesproken: die avond had ik een reünie van de middelbare school! Het was zo tof om iedereen weer te zien. Wel wat vroeg om weer een reünie te organiseren als je net 2 jaar afgestudeerd bent, maar het was gezellig. Na de reünie zijn wij nog even doorgegaan naar De Drie Gezusters. Een fijne plek om echt even bij te kletsen. Ook had ik die dag eindelijk de tijd om lekker te genieten van On Life. Echt een aanrader! 

Die zaterdag heb ik even de keukenprinses uitgehangen. Ik vind het heerlijk om gezonde recepten uit te proberen! Deze kende ik al wat langer en is echt zálig. Daarom moest ik hem ook zeker even met jullie delen! 
Ik vind de zondag altijd zo'n fijne dag. Even helemaal tot rust komen en mijzelf bijtanken. Die dag heb ik weer heeerlijk gelezen. En de lucht in de avond was zo mooi! Ik kon het niet laten om er even een foto van te maken.
Hoe was de week bij jullie?


With Love,

Dineke
Follow my blog with Bloglovin

8 opmerkingen :

 1. Wat heb je lekker gegeten. Die donut ziet er heerlijk uit, en dat gezonde recept ziet er ook wel erg lekker uit! Ik krijg er honger van haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke rubriek! En oeh je jurk is heel gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk overzicht, volgens mij heb je een heerlijke week gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt genieten! Nu flink aan de studie helaas :')

   Verwijderen
 4. Oeh Bagels & Beans wordt voor mij ook weer eens tijd <3 Te lekker! Ga misschien volgende x voor die ijskoffie!

  BeantwoordenVerwijderen