maandag 13 juni 2016

HOW TO | VINTAGE INTERIEUR


Ik ben zelf helemaal fan van vintage interieur. Helaas woon ik zelf nog thuis en kan ik bijvoorbeeld de woonkamer niet even flink upgraden. Ik kan daarom niet wachten tot het moment dat ik mijn eigen huisje kan stylen. 


Ondertussen probeer ik wel mijn kamer wat naar mijn smaak te stylen. Af en toe is dit nog best lastig, want wij hebben een schuin dak. Gelukkig kwam ik in de schuur dit ideale kastje tegen. Officieel is het een theekast geweest die in het ouderlijk huis van mijn vader stond.

Zoals je ziet is deze kast echt ideaal voor mijn kamer. Hij past precies tegen de muur aan, zonder dat er teveel ruimte over blijft. De wanden van mijn kamer zijn nu nog wijnrood, maar stiekem wil ik deze laten shinen met een wit laagje, zodat het een stuk lichter wordt. 
Ook kwam ik in de schuur twee witte kratjes tegen. Super handig voor zo'n iemand als ik die liever niks los op de grond heeft liggen. Ik heb hier mijn studieboeken ingezet, zodat ik een duidelijk overzicht krijg. Geen moeite om dus eens een kijkje in de schuur te nemen!
                                        Natuurlijk zijn niet altijd vintage meubels of decoraties binnen handbereik. Ik vind het daar-om leuk om over markten te struinen waar ze soortgelijke dingen hebben. Een jaar geleden vond ik bijvoorbeeld bakjes met vintage bloemetjes erop, waar ik nu mijn sieraden in opberg. Ik vind het altijd een hele uitdaging om deze vintage dingen te combineren met trendy meubels. Zo krijg je voor mijn gevoel toch het meest huiselijke en warme gevoel. 
Ondertussen blijf ik lekker veel inspiratie opdoen! Om een beeld te krijgen heb ik hier een moodboard voor jullie samengesteld: 

With Love,

Dineke

Follow my blog with Bloglovin

Geen opmerkingen :

Een reactie posten