donderdag 16 juni 2016

ETOS | WATERPROOF MASCARAAls student vind ik het heel erg fijn om niet te veel geld uit te hoeven geven. Zo ook voor make-up, wat helaas lastig is, want vaak moet je voor de kwaliteit betalen. Toch wilde ik eens een goedkoper product uitproberen. De waterproof mascara in de kleur black van de Etos. Benieuwd hoe hij mij bevalt?

Bij de eerste oogopslag ziet de verpakking er netjes en verzorgd uit. De kleurencombinatie is heel rustgevend. Ik denk dat het mij daarom meteen heel erg opviel in de winkel. De verpakking is ook niet heel groot, dus hij is heel makkelijk mee te nemen. Ideaal voor een avondje uit. 


Het borsteltje is verder niet heel bijzonder, het is er een die vrij standaard is. Het borsteltje loopt lichtelijk spits toe. Zoals je kunt zien staan de haartjes niet heel dicht bij elkaar, zodat het de wimpers goed separeert. Hierdoor zou de mascara minder moeten klonteren. 


De linker foto is voor het aanbrengen van de mascara en de rechter foto na het aanbrengen van de mascara. 
Wat ik heel fijn vind is dat de mascara inderdaad niet klontert door het kwastje. Hij geeft een goede zwarte kleur af en de wimpers krijgen een mooie lift. Daarnaast houd ik er heel erg van dat de mascara toch een beetje messy zit, waardoor je meteen een intensere blik creëert.
De mascara blijft ook de hele dag goed zitten, bijwerken is niet nodig. Wel is het lastiger om daarna de mascara te verwijderen. Een tip is dan om eerst gewone mascara als basislaagje aan te brengen en daarna deze waterproof mascara te gebruiken. Hierdoor wordt de struggle aan het einde van de dag wat minder groot.

Ik ben dus over het algemeen hartstikke tevreden met deze mascara. De verpakking heeft een mooie layout en is makkelijk mee te nemen. De mascara zelf zit goed, geeft je een intensere blik en bijwerken is niet nodig. 

De Etos Waterproof Mascara kun je kopen bij elk Etos filiaal voor €3,99.
With Love,

Dineke
Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen :

  1. Ziet er goed uit! Had ik eigenlijk niet verwacht. Is best de moeite waard om deze een keer te halen denk ik! Al kan ik wel moeilijk afstand doen van mijn favoriete mascara van MaxFactor haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, super herkenbaar! Maar ik ben nu wel blij dat ik overgestapt ben, scheelt echt veel geld! :)

      Verwijderen